Το Καλάθι σας είναι άδειο.

Προμηθευτείτε το βιβλίο σε περισσότερα από 300 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.
Επικοινωνήστε μαζί μας
για να σας δώσουμε τη διεύθυνση του πλησιέστερου.

Εκτύπωση

HERKOLUBUS OSE PLANETI I KUQ
V.M. Rabolú

Herkolubusi ose Planeti i Kuq

“Herkolubusi ose Planeti i Kuq është pesë ose gjashtë herë më i madh nga Jupiteri, është një gjigant i madh, kështu që asgjë nuk mund ta pengojë apo ta shmangë.”

Vdekja

“Me këtë punë të vdekjes të egos që po ju sugjeroj, fiton dikush Shkencën e Dëlirë që mëson të dojë njerëzimin. Ai që nuk punon me shpërbërjen e veseve, nuk mund të arrijë në dëlirësi as nuk do të mu­ndet ku­rrë të ndje­jë dashuri ndaj të tjerëve, sepse nuk do ve­tveten.”

Shpalosja e Astralit

“Kjo është Fusha e Astralit ose Dimensio­ni i Pestë ku nuk ekziston as pesha as dista­nca së cilës i përket Trupi Astral, ky është një trup i njëllojtë si fizik dhe energjik, i cili lëviz me shpejtësi të madhe si një mendim dhe është në gjendje të hetojë të gjitha sa dëshiron nga Universi.”
“Një mandram është një fja­lë magjike që na lejon të largohemi nga trupi fizikisht dhe na lejon të rikthehemi tek ai me vetëdije të plotë.”

mantram LA RA S
mantram FA RA ON

Përmbajtja
 • Parathënie
 • Herkolubus ose Planetı i Kuq
 • Provat Bërthamore dhe Oqeani
 • Jashtëtokësorët
 • Vdekja
 • Shpalosja e Astralit
 • Shënimet e Fundit
Τεχνικά χαρακτηριστικά
 • Σελίδες 64
 • Μέγεθος 12,5 × 18 εκ
 • Ράχη δετή
 • Βιβλιοδεσία με πλαστικοποιημένο εξώφυλλο
 • Τιμή πώλησης: 7,00 €


ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για παραγγελίες εντός Ελλάδος!